Velkommen til Aromavins hjemmeside. Vi håber du finder vores vine interessante, både kvaliteten af dem samt priserne. Vinene vi kan præsentere på vores hjemmeside er fra Italien, egnene Veneto, Piemonte og Toscana, som er kendt for deres fyldige og gode vine.

Det skal siges, at vinene fra disse områder er dyrere end andre italienske regioner og andre lande. Derfor gør vi en stor indsats for at præsentere vine, hvor kvalitet og pris hænger sammen. Inden vi beslutter os for en vin, prøvesmager vi den sammen med et uvildigt panel, ca. 10 personer, og består vinen ikke prøven, kvalitet kontra pris, forhandler vi den ikke på hjemmesiden.

Vi arbejder løbende på at finde flere vine til vores hjemmeside, også fra andre lande, da vi ønsker at ramme flere af vores kunders favoritsmage. Men indtil videre må du ”nøjes” med de områder vi er bedst til.

Ønsker du at planlægge et vinarrangement, er vi dig gerne behjælpelig med det. Vi samarbejder med private samt erhvervskunder, så følg dig velkommen til at kontakte os, hvis dette har din interesse.

Aromavin har adresse syd for Køge, og derfor arbejder vi fortrinsvis med kunder på sjælland, men bestillinger af vin på hjemmesiden, kan selvfølgelig gøres fra hele landet.

Har du spørgsmål til os, angående vinene, arrangementer eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på vores e-mail adresse. aromavin@aromavin.dk